Huisartsenpraktijk ‘De Karmel’ – Huisartsenpraktijk De Karmel – Egmond aan den Hoef
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk De Karmel
Herenweg 269 A 1934 BC
Egmond aan den Hoef

Huisartsenpraktijk ‘De Karmel’

Huisartsenpraktijk ‘De Karmel’ van de huisartsen van Geldern, Smits is een groepspraktijk met de huisartsen van Frank van Geldern, Sipke Smits, Florian Velzeboer en Emily Tolan, een physician assistant, twee praktijkondersteuners en vier assistentes.
Gevestigd in het voormalig Karmelitessenklooster in Egmond aan den Hoef en op de Herenweg in Egmond-Binnen biedt de praktijk zeer complete huisartsenzorg aan aan bewoners van de Egmonden en omringende dorpen.
Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van patiëntenzorg en (technische) praktijkuitrusting worden er op de voet gevolgd. Zo heeft de praktijk alles in huis om zelf longfunctieonderzoek te verrichten en hartfilmpjes te maken en thuismonitoring te doen.
Voor advies aan patiënten met klachten van psychische aard is er een praktijkondersteuner-GGZ (poh-ggz) beschikbaar.
Bij alles staat de patiënt centraal en mag hij rekenen op de volledige aandacht, respect en goede service.

Huisartsenpraktijk ‘De Karmel’ is tevens opleidingspraktijk voor huisartsen. De huisartsenopleiding maakt deel uit van het opleidingsprogramma van de Medische Faculteit van de Universiteit van Amsterdam.

Als huisartsen die de kwaliteit van de door hun geboden patiëntenzorg hoog in het vaandel dragen, zijn wij sinds enkele jaren geaccrediteerd, dat wil zeggen voorzien van een kwaliteitskeurmerk volgens de strenge normen van het Nederlands Huisartsen Genootschap.