Afspraken – Huisartsenpraktijk De Karmel – Egmond aan den Hoef
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk De Karmel
Herenweg 269 A 1934 BC
Egmond aan den Hoef

Afspraken

Op werkdagen: van 8.00-17.00
SPOED:  072-5061263, Kies direct een 1, u hoeft niet het hele bandje af te luisteren
Buiten kantooruren: 072-5180618 www.honk.nu

Maken van afspraken

Als u een afspraak maakt vraagt de assistente u naar de reden van uw spreekuurbezoek.

Wij proberen altijd op zo kort mogelijke termijn een afspraak voor u mogelijk te maken. Het kan echter gebeuren dat het zo druk is, dat u niet bij de huisarts van uw keuze terecht kan. Bij acute klachten kunt u altijd dezelfde dag nog terecht. Onze assistentes zijn goed opgeleid en ervaren om het spoedeisende karakter van uw vraag in te schatten.

Als u een account aanmaakt via patiëntenportaal is het mogelijk om voor bepaalde spreekuurafspraken zelf online een afspraak te maken.
Dit kan vanaf de leeftijd van 16 jaar.
Het is mogelijk om bij de assistente online een afspraak te maken voor:
– een uitstrijkje in het kader van het bevolkingsonderzoek
– het uitspuiten van de oren
– het aanstippen van wratten op de handen of de voeten (2e dinsdag van de maand in de middag)

Bij de huisarts kunt u online een afspraak maken voor vragen of klachten die niet direct medische zorg nodig hebben. Twijfelt u hierover, bijvoorbeeld bij oogklachten, belt u dan met de assistente.
Bij moedervlekken graag eerst een afspraak ter beoordeling maken.

Huisbezoek

Indien u niet in staat bent naar de praktijk te komen kunt u tot 11.00 uur een huisbezoek aanvragen.

Opleidingspraktijk

Huisartsenpraktijk ‘De Karmel’ wil er aan bijdragen dat er later ook (goede) huisartsen zijn en leidt artsen op tot huisarts. Er is een samenwerkingsverband met de Huisartsenopleiding van de Universiteit Van Amsterdam. In de praktijk is meestal een huisarts in opleiding (HAIO) aanwezig. Deze heeft de (6-jarige) basisopleiding tot arts voltooid en volgt nu de (3-jarige) specialisatieopleiding tot huisarts. Hij of zij heeft de volledige bevoegdheid als arts. Er is nauw overleg met de huisartsen, zodat deze voortdurend op de hoogte zijn van de lopende zaken. In het kader van de opleiding is het mogelijk dat u gevraagd wordt toestemming te verlenen aan het op video opnemen van uw bezoek. Deze opnamen worden uitsluitend gebruikt voor het onderwijs en u kunt uiteraard altijd zeggen dat u liever hebt dat er geen opnamen worden gemaakt. Overigens: het spreekt voor zich dat u te allen tijde kunt zeggen dat u liever bij de huisarts wilt komen.